Cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Stress Wizard

N/A

Hello,
I am trying to get the stress wizard to work on a part, going down the list
i can get all the loads/constraints/materials entered, the part meshes fine, but
when i fire off the simulation, the command window pops up for the nastran solver
and just sits there... i have attached some screen shots...
if i let it run over night when i get back to it there is a window that "solution
error: no analysis results found"...
please advise....

Thanks,
Tom Nelson
2 REPLIES

Re: Stress Wizard - screen shot

N/A

heres the screen shot
"Tom Nelson" wrote:
>
>Hello,
>
> I am trying to get the stress wizard to work on a part, going down the
>list
>i can get all the loads/constraints/materials entered, the part meshes fine,
>but
>when i fire off the simulation, the command window pops up for the nastran
>solver
>and just sits there... i have attached some screen shots...
>
>if i let it run over night when i get back to it there is a window that "solution
>error: no analysis results found"...
>
>please advise....
>
>
> Thanks,
> Tom Nelson
>

Re: Stress Wizard - screen shot

N/A

Tom,
Have you ever had the stress wizard work? I had problems with both the "UGII_NX_NASTRAN"
env variable (originally pointed to the NX2 folder) and my license (didn't have
the stress wizard included).
Kyle
"Tom Nelson" wrote:
>
>
>
>heres the screen shot
>"Tom Nelson" wrote:
>>
>>Hello,
>>
>> I am trying to get the stress wizard to work on a part, going down the
>>list
>>i can get all the loads/constraints/materials entered, the part meshes fine,
>>but
>>when i fire off the simulation, the command window pops up for the nastran
>>solver
>>and just sits there... i have attached some screen shots...
>>
>>if i let it run over night when i get back to it there is a window that "solution
>>error: no analysis results found"...
>>
>>please advise....
>>
>>
>> Thanks,
>> Tom Nelson
>>

>