Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Solved! Go to solution

Error opening sample machine posts

Is anyone else having an issue trying to open the sample simulation fanuc posts? I keep getting an error trying to open the sim08 fanuc post as well as others.

Here is the error for sim08:

NX 10.0.2 PB 10.0.2
5 REPLIES

Re: Error opening sample machine posts

I just tried in PB 10.0.3 - no problem there.

This post from the library machine was updated.

Try the attached.

Mark Rief
Retired Siemens
Solution
Solution
Accepted by topic author JasonP
‎11-10-2015 12:50 PM

Re: Error opening sample machine posts

This error happens for me too. I noticed that the mm one opens ok. Did a compare and in the tcl - the metric post has this:

if { [llength [info commands $ude_handler]] &&\
![llength [info commands ugpost_${ude_handler}]] } {
rename $ude_handler ugpost_${ude_handler}
}

and the inch one has:

if [llength [info commands $ude_handler]] {
rename $ude_handler ugpost_${ude_handler}
}

which explains the error. I would report it to GTAC. You can also edit the file under postbuilder.

NX10.03
Windows 7 Pro

Re: Error opening sample machine posts

No need to report to GTAC - it is already fixed in 10.0.3.

Mark Rief
Retired Siemens

Re: Error opening sample machine posts

[ Edited ]

Thanks guys!

 

Mark,

I couldnt use your files because they were created in a newer version of post builder.

 

Study,

I copied the lines you were showing in the tcl from the mm post to the in post and it works now.

 

Thanks!!

NX 10.0.2 PB 10.0.2

Re: Error opening sample machine posts


JasonP wrote:

Thanks guys!

 

Mark,

I couldnt use your files because they were created in a newer version of post builder.

 

 


Oops! Forgot about that ...

Glad you got things working.

Mark Rief
Retired Siemens

Learn online





Solution Information