Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Solved! Go to solution

Error starting Postbuilder NX 10.0

When starting postbuilder in NX 10.0.1 MP02, I get the following error when trying to open a post:

can't read "gPB(c_help,tool_button)": no such element in array
    while executing
"$gPB(c_help,tool_button) config -state $st"
    (procedure "UI_PB_com_ChangeCHelpState_mod" line 3)
    invoked from within
"UI_PB_com_ChangeCHelpState_mod $st"
    invoked from within
"if [info exists gPB(master_pid)] {
comm::comm send -async $gPB(master_pid) [list UI_PB_com_ChangeCHelpState_mod $st]
} else {
UI_PB_com_ChangeCHelpSta..."
    (procedure "UI_PB_com_ChangeCHelpState" line 3)
    invoked from within
"UI_PB_com_ChangeCHelpState disabled"
    (procedure "UI_PB_file_OpenPost_win" line 9)
    invoked from within
"UI_PB_file_OpenPost_win"
    (procedure "UI_PB_OpenPost" line 22)
    invoked from within
"UI_PB_OpenPost"
    invoked from within
".widget.f.tool.frame.open invoke"
    ("uplevel" body line 1)
    invoked from within
"uplevel #0 [list $w invoke]"
    (procedure "tk::ButtonUp" line 24)
    invoked from within
"tk::ButtonUp .widget.f.tool.frame.open"
    (command bound to event)

 

This error was happening from the beginning of NX 10.

Patrick Delisse
KMWE - DutchAero
NX11.0, CAMPOST V22, Vericut 8.0
2 REPLIES
Solution
Solution
Accepted by topic author paehv
‎08-26-2015 04:32 AM

Re: Error starting Postbuilder NX 10.0

[ Edited ]

That is a known issue. Download the ‘PB10.0 SFB 08Dec2014 msgs.7z’ from here

 

Remove the original ‘msgs’ directory from the Post Builder's install
and replace it with the new one in the zip file.

W10 NX11.0.1

Re: Error starting Postbuilder NX 10.0

Done it! Thanks a lot.
Patrick Delisse
KMWE - DutchAero
NX11.0, CAMPOST V22, Vericut 8.0

Learn online





Solution Information