Cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

NO arc output after multi_axis tool_path output

Experimenter
Experimenter

Hi guys:

I ran into a problem when I created a postprocess in PB.when I post  all the operations together  ,if there is a multi_axis tool_path in it , after this multi_axis tool path ,it cannot output the path with ARC , it is all linear interpolation. I know there's some parameter that controls it, that's not initialized, but I can't find it.Who can help me???01.JPG02.JPG 

4 REPLIES 4

Re: NO arc output after multi_axis tool_path output

Solution Partner Genius Solution Partner Genius
Solution Partner Genius

Mario:

 

Normally, the kinematics should have been reset at the end of the 5-axis operation, so I don't know why this isn't the case in your post; however, the parameter you're after is:  mom_kin_arc_output_mode

 

You set it as follows:

 

set mom_kin_arc_output_mode QUADRANT    or    set mom_kin_arc_output_mode FULL_CIRCLE  - depending on how you want to output your arcs.

Follow this with MOM_reload_kinematics to update everything.

 

 

Regards,

~Ulas

Re: NO arc output after multi_axis tool_path output

Solution Partner Phenom Solution Partner Phenom
Solution Partner Phenom

set mom_arc_mode CIRCULAR / set mom_arc_mode LINEAR

MOM_reload_variable mom_arc_mode

---------------------------------------------
#♫ PB, 5ax, itnc, nx, vericut ♫ #

Re: NO arc output after multi_axis tool_path output

Experimenter
Experimenter

Thanks for your help ~~~

It 's really working .but firstly  you should decare this variable in the "end of path "


Re: NO arc output after multi_axis tool_path output

Solution Partner Phenom Solution Partner Phenom
Solution Partner Phenom

I set it in the start of operation, I check the operation and set it.

---------------------------------------------
#♫ PB, 5ax, itnc, nx, vericut ♫ #

Learn online





Solution Information