Cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Videos about Postbuilder

Valued Contributor
Valued Contributor

Hello!

 

Could you please check, whether the 16 videos about Postbuilder really are available?

Example:

 

http://community.plm.automation.siemens.com/t5/Tech-Tips-Knowledge-Base-NX/User-Defined-Events/ta-p/...

 

I can't start them. Other videos are working.

 

Thanks

 

Werner

 

4 REPLIES

Re: Videos about Postbuilder

It is working for me just now.

Please check again - if it is still broken, we need to know if you get a message, and what browser you are using.

Mark Rief
Retired Siemens

Re: Videos about Postbuilder

Valued Contributor
Valued Contributor

Hello!

 

I'm using Internet Explorer 11.

 

I see the screen with the play-button, if I click it, then I get for about 5 minutes the "hourglass". After this I get the message "Lost connection".

 

Thanks for helping.

 

Werner

Re: Videos about Postbuilder

Genius
Genius
Hello,

I have just tried them without any problems?

Using Internet Explorer 11 update version 11.0.16 if that helps.
Regards

Dave
NX10.0.3MP13
NX11.0.1
Production
TC10
Vericut 7.3,7.4.1,8.0.2

Re: Videos about Postbuilder

Our experts here suspect this is a localized issue for you, since it is working for others. Could be your connection or a firewall or other network policy that is preventing your access. You might try from another machine on another network.

 

Many of the tech tip videos are also available on the Siemens PLM channel on Youtube, so if your company allows Youtube access, the first video is here:

https://www.youtube.com/watch?v=quQZE2mqa2U&list=PL387EA21A892580AC&index=17. You should see a list on the right with other tech tips, including the whole Post series from Jim Wright.

 

Mark Rief
Retired Siemens

Learn online





Solution Information