Cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

No data display in Fleet Manager

Experimenter
Experimenter

Hello everyone,

 

Why i can't see any data display in my fleet manager? Now i am using Mindconnect Nano and S7-1200 PLC via S7 protocol. The L1 RUN/STOP LED is green, and also the status on mindsphere is online and onboarded but when i open fleet manager, it is completely blank. I've set the value for my datapoints in TIA Portal.

3 REPLIES 3
Highlighted

Re: No data display in Fleet Manager

Siemens Legend Siemens Legend
Siemens Legend

Hello @Shazriq if you are still having issues with this one I would suggest opening a Support ticket (if you have not already).  There's a few items that would be difficult to check in a forum like this - and could be either a configuration/IT issue local to your Nano and data source or something on the MDSP side.

Re: No data display in Fleet Manager

Valued Contributor
Valued Contributor

For troubleshooting "No data in aspects in Fleet Manager":

  • Open "Export" extension and export the data as json or csv
  • Is there any data inside?
    • NO > no data in timeseries > check your connection to mindsphere
    • YES > your connection is working
  • Go to "Aspects" extension and open your aspect
  • Select last hour in timepicker
  • Is there any data in the chart:
    • NO > write a support ticket with this info
    • YES > seems that aggregates for bigger timeranges are not built yet. Try it later or write a write a support ticket with this info

 

 

Re: No data display in Fleet Manager

Experimenter
Experimenter

Hi @gabe,

 

Thanks for the instructions. My data is already display in fleet manager since i need strong internet connection for mindpshere.

 

Thank you.