Cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Image does not show up on JT2GO

Experimenter
Experimenter

IMG_20170215_113043[1].jpg

I am new to this and I just installed JT2Go 64bit onto my computer. I have loaded up a JT file and when the image shows up...it look like you are looking down a colideascope. Any help would be great and Thank You in advance

4 REPLIES

Re: Image does not show up on JT2GO

Siemens Legend Siemens Legend
Siemens Legend

Interesting.

 

Any chance you can send us (attach to this thread) the data for us to evaluate where the issue may be?

 

Thanks,

Rick

Re: Image does not show up on JT2GO

Experimenter
Experimenter

This is the file.... good luck. It works on everyone elses computer that we have installed this software on. My computer is the only one with this issue.

Re: Image does not show up on JT2GO

Siemens Legend Siemens Legend
Siemens Legend

It also loaded fine when I went to look at it.

 

A couple of things to look check:

 

What type of graphics card do you have?

Is your graphics driver up to date?  If not, you should update to the latest available.

In the 3D viewer after you have loaded your Jt file, please RMB, Select Performance->Edit... and look at the Troubleshoot tab.   What version(s) of OpenGL are listed (left and right of the slider) - try moving slider to both extremes to see if it helps.

 

Rick

Re: Image does not show up on JT2GO

Experimenter
Experimenter
That worked. I had to change my OpenGL to 2.1 instead of 3.1

Thank you for your help.