Cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

MachineryLibrary_Installation does not start

Experimenter
Experimenter

Hi,

I downloaded the library from GTCA, but I can`t run the file MachineryLibrary_Installation.bat.  I did all prerequsites acc. to user guide.

 

Only open the windows window, fccstart-stop: FCC Offline and finish running.

 

Regards

Grzegorz

5 REPLIES

Re: MachineryLibrary_Installation does not start

Siemens Honored Contributor Siemens Honored Contributor
Siemens Honored Contributor

Hi @Hungier,

 

Is this a 2-tier or 4-tier Tc install?

Were you running the install script on the client or on the server?

Are you able to open the RAC?

 

Regards, Ben

Re: MachineryLibrary_Installation does not start

Experimenter
Experimenter

Hi Ben,

Is 4-tier Tc install.

On the server.

What s this RAC?

 

Regards

Grzegorz

 

Re: MachineryLibrary_Installation does not start

Experimenter
Experimenter

Hi Ben, 

I found the RAC folder .

I can open the folder and included files.

 

Regards

Grzegorz

Re: MachineryLibrary_Installation does not start

Siemens Honored Contributor Siemens Honored Contributor
Siemens Honored Contributor

Sorry, what I meant was if you are able to start Teamcenter Rich Client (RAC).  Assuming that you have it installed - are you able to launch 4-tier NX from the server without any problems?

 

The MachineryLibrary-Installation.bat file has the following in the header.  You might need to manually define your environment if the bat file isn't finding what it needs:

 

@rem ###############################################################################################
@rem ########################## Check if exists in OS. If not, setup here ##########################

@rem 2-Tier
rem set TC_ROOT=
rem set TC_DATA=

@rem 4-Tier
rem set UGII_UGMGR_COMMUNICATION=HTTP
rem set UGII_UGMGR_HTTP_URL=

@rem *** NX Location *******
rem set UGII_BASE_DIR=

@rem *** FMS Home *******
rem set FMS_HOME=

@rem *** Java Home *******
rem set JAVA_HOME=

@rem ###############################################################################################
@rem ############################## Do not change ##################################################

 

I just completed installing the library using a 4-tier environment.  Once my webapp (Weblogic) was running everything went smoothly.


Regards, Ben

Re: MachineryLibrary_Installation does not start

Experimenter
Experimenter

Hi,

finally I changed the java form the latest to older one (7U51) and the script start.

It seems that this was a problem, but I am not sure 100%.

I only one signioficant change which I made.

 

Regards

Grzegorz