Cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Re: Need Help! Detail of Station is missing in Strip Layout nevigator.

Valued Contributor
Valued Contributor

@Juan_Samarin  @Frank77 

Helo Everyone

 

I dont know what is the reason behind it but i partially resolved my problem.

Actually i did intialize project by unchecking this option "Insert Strip" in INTIALIZE PROJECT option. After intialization ,in Assembly nevigator i got all intermediate parts under "abx_process_xyz"assembly (not created before when problem was not resolved).

 while creating strip layout i got the details of all stations in strip layout nevigator and that was my requirment....

 

My problem is resolved but i want to ask from you guys why station detail doesn't come out in strip layout nevigator after intializing projcet with the ''Insert Strip'' option checked?Thank you.

 

 

aaa.JPGCapture.JPGCapture3.JPG

 

Re: Need Help! Detail of Station is missing in Strip Layout nevigator.

Siemens Experimenter Siemens Experimenter
Siemens Experimenter

There are two methods to start (Initialize) a Project.

1.  Start with a part to be formed from a Blank.

2.  Start with a Strip already designed.

 

When starting with a Strip, it is one body and NX will see it as "one" station.

 

On the other hand, when starting with a part, then blank, each station has it's "own" body which is defined as a station.  The other stations inserted could be idle stations that do not need a body.

 

This is the most simplistic way I can describe this that you are seeing.

Re: Need Help! Detail of Station is missing in Strip Layout nevigator.

Experimenter
Experimenter

Thank you @AaghaFarhan!! Now it works ! Smiley Happy