Cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Macros glitch when rotating a part

Valued Contributor
Valued Contributor

Hello

 

I've found that, every time I rotate a certain part with the mouse while recording a macro, the rotation under playback is faithful up until the very last split-second or frame, when the orientation suddenly jumps.  None of the other parts I've tried this with have this problem, but this part exhibits it every time.  Is this a known bug?  Is there a workaround?

 

Keith

3 REPLIES

Re: Macros glitch when rotating a part

Honored Contributor
Honored Contributor

Is it a particularly large and/or complicated part?

If so, perhaps the "visualization performance preferences" are affecting the display.

Re: Macros glitch when rotating a part

Valued Contributor
Valued Contributor
OK, it seems to be a bug.

When recording mouse-rotations, all the coordinates are recorded faithfully, but for some reason some spurious lines get inserted near the end of the list of coordinates.

...
CUSTOM 2 POS 0.634146 0.026958 !
CUSTOM 2 POS 0.635430 0.026958 !
CUSTOM 2 POS 0.636714 0.026958 !
CUSTOM 2 POS 0.636714 0.026958 !
CUSTOM 2 POS 0.635430 0.026958 !
CUSTOM 2 POS 0.634146 0.026958 !
CUSTOM 2 POS 0.632863 0.026958 !
CUSTOM 2 POS 0.632863 0.028241 !
CUSTOM 2 POS 0.632863 0.026958 !
CUSTOM 2 POS 0.632863 0.025674 !
CURSOR_EVENT 1001 5,8194,101,3 ! two_pt, mb2/2+0, , dt
CPOS 1.24066791815307,0.0344639991036778,0.656055337984484
CPOS_WV 1001,1.0711834067598,0.120306803575593,0.656055337984484
CUSTOM 2 POS 0.632863 0.025674 !
CUSTOM 2 END !

If I just delete those three lines that start with CURSOR_EVENT ..., CPOS ..., and CPOS_WV , everything works fine.

I'm going to report this to GTAC...

Re: Macros glitch when rotating a part

Valued Contributor
Valued Contributor
I reported this to GTAC, and they said it's a bug that they've fixed it in 9.0.3.4 MP2 .