Cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

A runtime error occured: Access violation. Automatic routing, set destination problem.

Experimenter
Experimenter

Hi,

 

I'm getting an error message everytime a method in my conveyor network tries to set destination for a container with automatic routing.

 

Is this something others have reported too? Will it be fixed in a future update?

 

Thank you!

 

5 REPLIES 5

Re: A runtime error occured: Access violation. Automatic routing, set destination problem.

Siemens Phenom Siemens Phenom
Siemens Phenom

Hello,

 

could you provide a screenshot or a copy of the text shown to you when that runtime error occurs?

Kind regards,

Igor
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Did you like the answer? Then click the Thumbs Up button.
Did the answer solve your problem? Then accept the answer as solution


Re: A runtime error occured: Access violation. Automatic routing, set destination problem.

Experimenter
Experimenter

Re: A runtime error occured: Access violation. Automatic routing, set destination problem.

Experimenter
Experimenter

As you can see I'm using Plant Simulation 14.2. and the method is called m_setRouting. Line 206 is simply @.move after I set the destination. 

Re: A runtime error occured: Access violation. Automatic routing, set destination problem.

Phenom
Phenom

@IgorKunjavskij 

 

@MarcoNey  posted a similar error  (s. screen shot below for comparison),

 

with a model for reproducing the error here:

 

https://community.plm.automation.siemens.com/t5/Plant-Simulation-Forum/Run-Time-Error-sharing-Common...

 

Unbenannt.PNG

Highlighted

Re: A runtime error occured: Access violation. Automatic routing, set destination problem.

Siemens Phenom Siemens Phenom
Siemens Phenom

This bug has been fixed. The maintenance pack 14.2.4 will probably not be out in the next few weeks. If you need a hotfix, please contact your local support. Note that version 15 does not contain this bug, so upgrading to version 15 will solve your problem too.

_________________________________________________________________
Did you like the answer? Then click the Thumbs Up button.
Did the answer solve your problem? Then accept the answer as solution.