Cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

Processing Times with Table

Hi there

 

I'm trying to get my processing times for my products A to E in my programm with a table. I therefore gave every Product 2 userdefined integers called "Laufzeit" and "Rüstzeit". Laufzeit starts at 1 and Rüstzeit at 2 and i always increase both integers by 2 after every single station. The table with the times is called "Maschienenzeiten". 

I now tried to use a formula for implementing those times in my programm. But it won't find my table. 

Can anyone tell me where my mistake lies?

 

Thanks

 

 

Bild3.JPGBild2.JPG

Bild1.JPG

 

14 REPLIES 14

Re: Processing Times with Table

Phenom
Phenom

are you sure, you named the user defined tables maschienenzeiten and not maschinenzeiten ?

Re: Processing Times with Table

Gears Esteemed Contributor Gears Esteemed Contributor
Gears Esteemed Contributor

if the tableFile is located in the frame, then the path is only "Maschienenzeiten" not @.Maschienenzeiten

Steffen Bangsow
freelance simulation specialist  
web: www.bangsow.eu
mail: steffen@bangsow.net

Re: Processing Times with Table

Thanks for pointing out my spelling error^^

 

But that wasn't the problem, because i misspelled it wrong everywhere. But i did not define my table within the products but within the whole line.

Bild1.JPGBild2.JPG

Re: Processing Times with Table

I tried that out too but i still didn't work. I did define the table in the main modell. Do i maybe have to define it within every single frame? ("MZ is the new Maschinenzeiten")

 

 

Bild.JPGBild3.JPGBild2.JPG

 

 

Re: Processing Times with Table

Gears Esteemed Contributor Gears Esteemed Contributor
Gears Esteemed Contributor

try root.MZ

Steffen Bangsow
freelance simulation specialist  
web: www.bangsow.eu
mail: steffen@bangsow.net

Re: Processing Times with Table

Phenom
Phenom

according to your screenshot

the attributes ( laufzeit / rüstzeit), which address the table rows, are 0.

Where do you set these values ?

Re: Processing Times with Table

Solution Partner Phenom Solution Partner Phenom
Solution Partner Phenom

In your example, the table cell that will be used is the following: column with header "ProduktA" and row 0, since the Laufzeit attribute is 0. For it to work, the Laufzeit attribute should be larger than 0.


Gert Nomden
Digital Factory Consultant
cardsplmsolutions.com

Re: Processing Times with Table

Phenom
Phenom

I suggest to use a method nearby your table. In the formula you execute this method, so you can debug mentioned problems.

If row=0 then debug and if column=0 then debug.

__________________________________
Have a look in the help before asking.
EDAG-PS: https://www.edag-ps.de/

Re: Processing Times with Table

I do always increase those before every station. It should work.