Cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Why my assembly station doesn't work?

Pioneer
Pioneer

Hey everyone,

 

I met a problem when I was building my assembly station.

 

The problem is: I want to assemble 1 time of product A, 1 time of product B and 2 times of product C to 1 time of product D. And I set my assembly station as follow:

 

Assembly table with: MU Types.

MU Types.PNG

 

And the Frame looks like this:

Frame.PNG

 

But when I tried to run the programm, the MU just stuck in the assembly station. Looks like this:

Jam.PNG

 

Does anybody know the reason? Thank you very much!

 

Best regards,

Lee

9 REPLIES

Re: Why my assembly station doesn't work?

Gears Esteemed Contributor Gears Esteemed Contributor
Gears Esteemed Contributor
enter into the assembly table only the names, not the complete path (e.g. only rod_6_long)
Steffen Bangsow
freelance simulation specialist  
web: www.bangsow.eu
mail: steffen@bangsow.net

Re: Why my assembly station doesn't work?

Pioneer
Pioneer
I tried, but it didn't work.

Re: Why my assembly station doesn't work?

Gears Esteemed Contributor Gears Esteemed Contributor
Gears Esteemed Contributor
can you post your model?
Steffen Bangsow
freelance simulation specialist  
web: www.bangsow.eu
mail: steffen@bangsow.net

Re: Why my assembly station doesn't work?

Pioneer
Pioneer

Sure. the Frame shown above is named as "PP_LIFE".

Re: Why my assembly station doesn't work?

Pioneer
Pioneer

And I used a Method to transfer MUs from other frame directly to the ParaProc station and then to assembly station. Could this be a reason?

Re: Why my assembly station doesn't work?

Gears Esteemed Contributor Gears Esteemed Contributor
Gears Esteemed Contributor
the main part (from predecessor 1) you not write in the assembly list.
two entries you need:

Round_stone_White 1
Flat_Gear_Wheel 2

But you have failures in other methods: WH_transport in the frame Main_WH; there you try to move not existing parts...
Steffen Bangsow
freelance simulation specialist  
web: www.bangsow.eu
mail: steffen@bangsow.net

Re: Why my assembly station doesn't work?

Pioneer
Pioneer
Thank you very much! It works. I know the failures exist, it's still not a complete program yet. Regardless of failures, what if I want to assemble 2 times of A and 2 times of B into 1 time of C? In this case, predecessor can only be 1 time of A. So do I need to add another source to be the predecessor?

Re: Why my assembly station doesn't work?

Gears Esteemed Contributor Gears Esteemed Contributor
Gears Esteemed Contributor
you can define C as main part (e.g. Main part from predecessor: 3)
Steffen Bangsow
freelance simulation specialist  
web: www.bangsow.eu
mail: steffen@bangsow.net

Re: Why my assembly station doesn't work?

Pioneer
Pioneer
I get it! Thank you very much Mr.Bangsow!