Debugging worked, tried building solution, now all SE-namespaces are ambiguous

Valued Contributor
Valued Contributor

Hello,

 

I'm developing a program with a form. This worked perfectly while debugging (calls active SE-Application, does things, closes, no crashes). I've tried building my solution and implement it in SE (with and without any registration, Form application and Class Library, all references for SE are there). I have yet to implement my macro, because SE kept crashing after I added it to the ribbon. Conclusion: I have no idea how to properly implement it into SE.

 

My question however, after trying a lot of different approaches to build my program, suddenly everything in the namespaces (SolidEdgeAssembly, SolidEdgeFramework) is ambigious. I have added the references to both of them, they're being imported on the top, but it returns an error:

 

Spoiler
Dim MyAssy As SolidEdgeAssembly.AssemblyDocument

'AssemblyDocument' is ambiguous in the namespace 'SolidEdgeAssembly'

 

It's like SolidEdgeAssembly and SolidEdgeFramework aren't declared or something..

 

Who can help me?

 

Edit 1:  After "SolidEdgeAssembly. " my suggestions are Splice and Splices.....

 

___________________________
The truth is .... I am Dutch
VB.NET - C# - VS Ex 2015 - ST9
1 REPLY

Re: Debugging worked, tried building solution, now all SE-namespaces are ambiguous

Valued Contributor
Valued Contributor

Not sure how, but I got it fixed.

 

Literally no idea how...

___________________________
The truth is .... I am Dutch
VB.NET - C# - VS Ex 2015 - ST9