FamilyMembers Panel problem (refreshing)

Valued Contributor
Valued Contributor

 

Hallo, when I use in my macro the following commands

 

objAsm.AssemblyFamilyMembers.GlobalEditMode = False 'changing edit mode

 

or

 

objAsm.AssemblyFamilyMembers.ActivateMember(sFamilyMember) 'changing Family Member

 

in Solid Edge ST2, the FamilyMembers panel not refreshing, only the graphic window and the occurence tree panel is refreshing. After closing my macro, there is a mismatch between the two panels (and grafic window).

 

Can anyone help?

Thank you!

P.S.

 

It is possible that the panel names others, I use hungarian version.

 

 

Posted by: Peter Caderas
Post date: 8/19/2010 11:12:32 PM

2 REPLIES

RE: FamilyMembers Panel problem (refreshing)

Valued Contributor
Valued Contributor

Peter,

 

You could try this;

 

'Update All Links

objApp.StartCommand (40236) 'is update all links

 

'Update the Assembly

objAsm.UpdateStructureCache seUseOpenDocuments

objAsm.UpdateStructureCache seWalkFilesOnDisk

objAsm.UpdateDocument

objAsm.UpdatePathfinder seUpdate

objAsm.UpdatePathfinder seRebuild

objAsm.UpDateAll

 

Posted by: Wouter Sloof
Post date: 8/23/2010 8:28:27 PM

RE: FamilyMembers Panel problem (refreshing)

Valued Contributor
Valued Contributor

 

Thanks ErWo, but not work in my case. My modell is already updated.

The problem is that the "FamilyMember Tab" show not the active FamilyMember, if I change in my macro the active family member. For example, FamilyMember variables, which shows, are not variables of the active FamilyMember.

 

This is a Solid Edge ST2 error, in my opinion.

 

Posted by: Peter Caderas
Post date: 8/24/2010 10:47:14 AM