Error when use SolidEdge

Solution Partner Pioneer Solution Partner Pioneer
Solution Partner Pioneer

I have a question

My customer use SE ST6 but when using it error as shown below.

image001.png

 

Please help me fix this.

Many many thanks!!

 

Below is the information you need.
1. OS  computer runing SolidEdge
image002.png
2. Log file in file attach

 

Best Regard,

BuiTu
7 REPLIES

Hello BuiTu,   To get an answer to a question like this m...

Solution Partner Phenom Solution Partner Phenom
Solution Partner Phenom

Hello BuiTu,

 

To get an answer to a question like this more information is needed.

As a start the log file might be useful as would the output from running sesysinfo.exe as soon as the error happens.

 

As a guess I would look at the graphics subsystem to see if it is adequate for Solid Edge.

 

Cheers

Mark

Re: Hello BuiTu,   To get an answer to a question like this m...

Solution Partner Pioneer Solution Partner Pioneer
Solution Partner Pioneer
Hi
I has edit question and add more infor you need.
thank you for your help
Best Regard,

BuiTu

Re: Error when use SolidEdge

Phenom
Phenom
Hi,

First try to clear Temp folder. Start menu -> Search -> type %temp% and enter. Delete all.

BR,
Imi
Imics
http://solidedgest.wordpress.com/

Re: Hello BuiTu,   To get an answer to a question like this m...

Esteemed Contributor
Esteemed Contributor
What graphics card are you using? Also, it appears you are running the un-patched version. I would recommend getting the latest Solid Edge Maintenance Patch.

Thanks,
Ken

Production: ST9 MP10
Testing: ST10 MP1

Re: Hello BuiTu, To get an answer to a question like this m...

Esteemed Contributor
Esteemed Contributor

Hi there,

Try looking in the install directory.... C:\Program Files\Solid Edge ST6\Program > sesysinfo.exe ....to get the in depth "Solide Edge System Information" that has been asked for.

Sean Cresswell
Design Manager Streetscape Limited
Solid Edge ST10 [MP2] Classic [x2 seats]
Windows 10

Re: Hello BuiTu, To get an answer to a question like this m...

Solution Partner Pioneer Solution Partner Pioneer
Solution Partner Pioneer

Hi
Thanks for your support and I hope you can more help for me

I try your solutions but not ok. Status remains the same
I has tried your solution as follows:
1. I upgrade Solid Edge Maintenance Patch to version SE64MP6
2. I try clear all file in Temp folder (Start menu -> Search -> type %temp%)
3. Your requirements is looking file sesysinfo.exe but I don't know depth system information that has been asked for.
I copied infor from file sesysinfo.exe to notepad and attach it on the question, please check it help me.
Many many thanks

Best Regard,

BuiTu

BuiTu,   From your sesysinfo file I see that your Nvidia...

Solution Partner Phenom Solution Partner Phenom
Solution Partner Phenom

BuiTu,

 

From your sesysinfo file I see that your Nvidia graphics driver is out of date (unsupported) you also appear to be running Windows 7 and not Windows 7.1.

 

The Siemens supported Nvidia driver can be downloaded here http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/72759/en-us

 

I would also recommend that you upgrade to Windows 7.1 as well.

 

Cheers

Mark