Cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Inspect/Area not showing value

Valued Contributor
Valued Contributor

Hello everyone,

I have issue when I try to get the area of a sketch.  It grays in the area of the sketch but no "value" shows up.  I have multiple screens but appears it's not hidden on them.  I checked a co-workers and it works fine for him.  Running ST10 SP3 on Window 10 with a Nvidia Quadro K2100M.

 

Any suggestions?

 

Thanks,

Matt W.

 

Update:  Only happens in part.  I copied sketch to draft and was able to get my numbers.

4 REPLIES

Betreff: Inspect/Area not showing value

Gears Esteemed Contributor Gears Esteemed Contributor
Gears Esteemed Contributor

Hi @cadnerd

 

 

 

have You tried to rename the Current User Registry path for Solid Edge v110 to get a default setting.

 

So You can see wether it is a general issue or a failure from personal settings.

Also all form positions will be reseted to standard values.

 

PS.: have You changed any monitor options in the last time?
Dual, Mono screen, resolution, etc.

 

 

 

 

 



regards
Wolfgang

Betreff: Inspect/Area not showing value

Valued Contributor
Valued Contributor

No I don't mess with the registry, cause I'll probably screw something up.

 

Nope same monitors and settings I've have for almost a year now.

Re: Inspect/Area not showing value

Solution Partner Phenom Solution Partner Phenom
Solution Partner Phenom

Hi,

I think this is a graphic driver problem.

Switched to "software" in Display options and the text reappears.

I don't think this problem arises by registry entry, since no window is used to display the value at the cursor. 

regards

JB
SE ST10

Re: Inspect/Area not showing value

Valued Contributor
Valued Contributor

Thanks JB! You nailed it.  I tried all the settings and only "software driven" worked as expected.  Should've known it was the graphics card.

 

Thanks for everyone's help.

Matt W.