Cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Running into Two issues

Im trying to create some marketing things for a sales guy from and am hitting multiple issues that are irking me.  I have restarted to make sure its not that.

 

1)  Keyshot jumbling up mar parts when I send as an Animation. 

 

I have some spinning parts I applied motors to and have a 30 second animation to present to the client.  When I throw the animation over into Keyshot, all the parts go all jumbled up and are not where they are supposed to be.  If I thow just a still shot over into Keyshot, they appear fine.

 

2)   When I save my animation out as a video, it cuts the top part of the video off!?  Any ideas

4 REPLIES

Betreff: Running into Two issues

Gears Esteemed Contributor Gears Esteemed Contributor
Gears Esteemed Contributor

Hi @lifofadrafter

 

 

can You give us Your system info.

Which Solid Edge version, which Keyshot version, operating system, etc.

 

Today I have seen a strange behaviour with Keyshot and the reason we found finally was a 3D Spacecontroller.

Suppose they had a problem with their Win10 drivers and maybe with the fall creators update.

 

 

I would try - it worked good for me although it is not offical - to update Keyshot to the 7.1.5 version which is the current one.

 

Maybe this helps

 

regards
Wolfgang

Betreff: Running into Two issues

here ya go:

 

Capture.JPG

 

I have ST9, latest MP.  Keyshot is on 6.3.23 which is latest update for that one

Betreff: Running into Two issues

Gears Esteemed Contributor Gears Esteemed Contributor
Gears Esteemed Contributor

FYI, KeyShot 7.2 is out today.



Ken
Production: ST10 MP9, Testing: SE 2019
http://Grundey.blogspot.com

Betreff: Running into Two issues

Gears Esteemed Contributor Gears Esteemed Contributor
Gears Esteemed Contributor

Hi @lifofadrafter

 

 

 

Yes I also would suggest to update to a Keyshot 7.x version

 

regards
Wolfgang