solidedge tutorial assembly

Experimenter
Experimenter

I was trying out the solidedge tutorial on assembly but everytime i try to .import a part into an assembly the hole software stops responding: has anyone else encoutered such problem on solidedge v 20? I'm currently running it on windows 7, might it be that cos I had encountered some installation problem? Thanks for your comments

4 REPLIES

V20 was not supported on Win7...  Though you may get it t...

Solution Partner Legend Solution Partner Legend
Solution Partner Legend

V20 was not supported on Win7...  Though you may get it to run I'd highly suggest just jumping to current. (ST5)

 

 

Matt Johnson
Application Engineer
Ally PLM Solutions
matt.johnson@allyplm.com
http://allyplm.com/

I hate to answer a question with a question but what exac...

Experimenter
Experimenter

I hate to answer a question with a question but what exactly do you mean by "the hole software"?

Maybe a picture of what you are attempting would assist in getting an answer.

Re: I hate to answer a question with a question but what exac...

Esteemed Contributor
Esteemed Contributor
FYI there is a comment button at the bottom of the question that can be used for clarification so that the Answer button can be used for the answer :-)

Thanks,
Ken

Production: ST9 MP7
Testing: ST10

I think you mean : the Whole software stops   SE V20 is h...

Solution Partner Genius Solution Partner Genius
Solution Partner Genius

I think you mean : the Whole software stops

 

SE V20 is highly instable on Windows Seven you should move to Solid Edge ST4 or ST5 that are supported on Seven.


Romuald BERTIN