Cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

Active Workspace 4.1.3 Login Page Hanging

Siemens Valued Contributor Siemens Valued Contributor
Siemens Valued Contributor

Hello everyone!

 

I am having an issue with logging into the Active Workspace web interface, as I am not able to move past the login page after providing the correct login credentials. I was able to verify that tcserver processes were up and that there was an assignment for AW to an idle process, but wasn't able to find any meaningful information regarding the login issue from log files. I know the username and password (infodba/infodba) I inputted was correct since when I attempted to use another username/password, I saw "an internal error" message. When the console window was brought up in Chrome, an error specifying that the "AWC_PostLoginStages" property was not able to be read. If anyone has experience with this or knows how to properly diagnose my issue, any input would be much appreciated. Thanks in advance!

7 REPLIES 7

Re: Active Workspace 4.1.3 Login Page Hanging

Legend
Legend

Please try clearing Temp cache

 

C:\temp> rmdir V11000.2.0.20_20160504.00 /s /q
C:\temp\2> rmdir V11000.2.0.20_20160504.00 /s /q

Regards
Rafa

Re: Active Workspace 4.1.3 Login Page Hanging

Siemens Valued Contributor Siemens Valued Contributor
Siemens Valued Contributor
I've tried clearing my Temp directory several times as well as restarting my VM, but with no success. Thanks for your reply, though!

Re: Active Workspace 4.1.3 Login Page Hanging

Gears Phenom Gears Phenom
Gears Phenom

@PLMGuy214  - you've probably tried this as well, but worth the mention. A "hard refresh" (Ctrl+F5) is sometimes needed with AWC because the browser will cache data as well. 

Jamie Griffis | PLM Solution Architect | Engineering USA

Re: Active Workspace 4.1.3 Login Page Hanging

Legend
Legend

@PLMGuy214 Did you try reindexing it?

 

Follow the steps

 

1. Transform Schema

C:\tc_root\solr-5.1.0> TcSchemaToSolrSchemaTransform %tc_data%\ftsi\solr_schema_files\

 

2. Stop Indexing Service

C:\> net stop "Active Workspace Indexing Service"

3. Start Indexing Service

C:\> net start "Active Workspace Indexing Service"

4. Stop Teamcenter Server Manager

C:\> net stop "Teamcenter Server Manager Tc11_PoolA"

5. Clear the Temp application cache

C:\temp> rmdir V11000.2.0.20_20160504.00 /s /q
C:\temp\2> rmdir V11000.2.0.20_20160504.00 /s /q

 

6. Start Teamcenter Server Manager

C:\> net start "Teamcenter Server Manager Tc11_PoolA"

7. Re-Index Objects (REINDEX)

C:\tc_root\TcFTSIndexer\bin> runTcFTSIndexer.bat -task=objdata:clear (clear solr cache and index cache)
C:\tc_root\TcFTSIndexer\bin> runTcFTSIndexer.bat -task=objdata:index

Regards
Rafa

Re: Active Workspace 4.1.3 Login Page Hanging

Siemens Valued Contributor Siemens Valued Contributor
Siemens Valued Contributor

@Rafa2 I followed those steps and unfortunately it did not solve the problem. I believe it has something to do with the way Deployment Center (v2.2.1) configured my AW install, but am unsure.

Re: Active Workspace 4.1.3 Login Page Hanging

Siemens Valued Contributor Siemens Valued Contributor
Siemens Valued Contributor
Patching Teamcenter to 11.6.0.4 fixed the issue for me. Root cause was never identified, however.

Re: Active Workspace 4.1.3 Login Page Hanging

Solution Partner Esteemed Contributor Solution Partner Esteemed Contributor
Solution Partner Esteemed Contributor

I ran into this problem because of browser caching...

 

After entering userid, password and clicking Sign in button, a spinning icon is shown.

AWCLogin.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In Chrome's Settings > Advanced > Clear browsing data, had to change Time range from Last hour to All time


ChromeClear.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

After pressing Clear data button, user was able to login to AW client.


Randy Ellsworth, Teamcenter Architect, Applied CAx, LLC
NX 11 | SW 2016 | Creo 4 | TcUA 11.4
Evaluating: AW 3.4