Cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

error while installing 4 tier OTW

Dear friends,

 

I am trying to instal 4 tier OTW.I am getting some java.net.connctException issue.

 

please find the snapshot in attachment

7 REPLIES

Re: error while installing 4 tier OTW

Phenom
Phenom

Check if port 12099 is being blocked by firewall on server

Re: error while installing 4 tier OTW

Is there is any way to change the port..

 

Because I don't have access to unblock the port from firewall..

Re: error while installing 4 tier OTW

I have changed the port.

 

But now i am getting another error.

 

Please give the solution

Re: error while installing 4 tier OTW

Solution Partner Phenom Solution Partner Phenom
Solution Partner Phenom
We need more information to help you. Do you have access to the server where the OTW process windows (or services) are running? It would be helpful to see the Context Parameters of OTW (Distribution Server) and the 4t RAC (Distribution Server Instance).

Randy Ellsworth, Teamcenter Architect, Applied CAx, LLC
NX 11.0.1.mp01 | SW 2016 | TcUA 11.2.3
Evaluating:AW 3.2

Re: error while installing 4 tier OTW

Dear Friends,

       I am displaying my start_rmi.bat and start_server.bat here

 

start_rmi.bat:

 

@echo off
rem $REVLINE_NO_HISTORY$
setlocal
title RMI Registry
set CLASSPATH=dist_server.jar

rmiregistry 49152

 

start_server.bat:

 

@echo off
rem $REVLINE_NO_HISTORY$
setlocal
title Distribution Server

java -cp dist_server.jar com.teamcenter.install.otw.ds.DistributionServer
goto end

:end
endlocal
@echo on

 

and my installing.html file:

 

-- $REVLINE_NO_HISTORY$ -->
<html>
 <script language="javascript">
 </script>
 <head>
  <title>Teamcenter Rich Client Installer</title>
 </head>
 <body bgcolor="WHITE">
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" width="100%" align="center">
         <tr valign="top">
          <td valign="top">
            <img alt="[Teamcenter splash logo]"
            src="images/collage.png" border="0" height="58" width="736"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td>&nbsp;</td>
        </tr>
        <tr>
          <td>
            <img src="images/product_name.png" alt="[TBD]">
          </td>
        </tr>
         </table>
         <br><br>
         <b>Installing Teamcenter Rich Client...</b><br><br>
         <br><br>
<table cellspacing="15" style="font-size:12px" cellpadding="2" width="100%" border="0">
         <tr>
          <td rowspan="2" valign="top" align="right" width="100%">
            <img src="images/company_logo.png"
             alt="[Siemens]"
             border="0" height="32" width="180">
          </td>
          </tr>
        </table>
        <br>
                 <br>
                        
  <object classid="clsid:8AD9C840-044E-11D1-B3E9-00805F499D93"
  codebase="http://java.sun.com/update/1.5.0/jinstall-1_5-windows-i586.cab#Version=1,5,0,0"
  onerror="" WIDTH="1" HEIGHT="1" VIEWASTEXT>
   <param name="CODE" value="com.teamcenter.install.otw.installer.Installer">
   <param name="type" value="application/x-java-applet;jpi-version=1.5">
   <param name="scriptable" value="false">
   <param name="archive" value="otw_installer.jar,jdom.jar,commons-lang.jar">
   <param name="instance" value="AMW_TC56_Distribution_Instance">
   <param name="server_name" value="AMW-WS-056.amwasia.com:49153">
  <comment>
  <EMBED
   type = "application/x-java-applet;version=1.5" \
   CODE = com.teamcenter.install.otw.installer.Installer \
   ARCHIVE = "otw_installer.jar,jdom.jar,commons-lang.jar" \
   WIDTH = 1 \
   HEIGHT = 1 \
   scriptable = false \
   pluginspage = "http://java.sun.com/products/plugin/index.html#download"
   instance="AMW_TC56_Distribution_Instance"
   server_name="AMW-WS-056.amwasia.com:49153">
   <NOEMBED>
    alt="Your browser understands the &lt;APPLET&gt; tag but isn't running the applet, for some reason."
   Your browser is completely ignoring the &lt;APPLET&gt; tag!
   </NOEMBED>
  </EMBED>
  </COMMENT>
  </object>
 </body>
</html>

 

endlocal
@echo on

 

Let me know any other files you need..

 

Please help me to sort this issue

 

Re: error while installing 4 tier OTW

Phenom
Phenom

Hi Ganesh,

 

As per the data on my server, I see that the same port number from in Installing.html  has to be used in start_rmi.bat.

 

In your files it seems to be different. Installing.html uses 49153  (param name="server_name" value="AMW-WS-056.amwasia.com:49153")  while start_rmi is using 49152.

 

Another suggestion: If the requirements permit, you can also use tem.bat to install 4-Tier RAC instead of OTW

Re: error while installing 4 tier OTW

Hi,
I have tried by changing the port in start_rmi.bat.But still the same problem exist.

any other suggestion pls