Cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

tcserver no response received in 4-Tier,Web-Tier and AWC

Genius
Genius

Hello all

 

I can connect TC from 4-Tier,Web Tier and AWC.

I always show tcserverX@8085@XXX@XXXX : No response received.

But I check admin tcserver@tct is working.

How I can slove it? Where I need to check?

1.PNG3.PNG2.PNG

 

Help please.Thank you!

 

Best Regard.

Teamcenter 11.4,Active Workspace 3.4
Solid Edge ST10
4 REPLIES

Re: tcserver no response received in 4-Tier,Web-Tier and AWC

Builder
Builder

Check your webtier connection via thin client.

If the error still occurs, check tc pool windows services and restart the server and try again.

 

Re: tcserver no response received in 4-Tier,Web-Tier and AWC

Genius
Genius
Hello sma

I did it all.
But still not working.
Teamcenter 11.4,Active Workspace 3.4
Solid Edge ST10

Re: tcserver no response received in 4-Tier,Web-Tier and AWC

Solution Partner Experimenter Solution Partner Experimenter
Solution Partner Experimenter

I was with the same problem, then I solved using the following command in the administrator prompt:

 

NET START W3SVC

 

Because the Default Web Site wasn't starting, and with this command is working normally.

I hope helped you.

 

Igor Pollo

 

 

Re: tcserver no response received in 4-Tier,Web-Tier and AWC

Genius
Genius
Hello igorpollo

I reinstall patch and it solved.
But if it happen again,I will try it!
thank you!
Teamcenter 11.4,Active Workspace 3.4
Solid Edge ST10