Cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problems with Teamcenter NX Integration

Experimenter
Experimenter

Hello,

I´ve got a problem with the Teamcenter NX Integration.

I´am using Teamcenter 11.3 (4-Tier) and NX 11. I installed the NX Rich Client Integration about TEM.

The Path to NX is Right. The entries in the Windows Registration are correct. NXmanager_portal.bat & Start_NXmanager.bat are at the correct place. (Tcroot/Portal)

There are no Issue´s at the Start from NX.

When i use "ugraf -pim=yes -u="user" -p="password", NX connect correct to Teamcenter.

But when i try to load something from Teamcenter into NX. There is always the Router Error:

"Cannot connect to or start the Application UG/Manager V29.0"

With the command

%UGII_BASE_DIR%\UGII\ugs_router -ugm  

 The Router Error says: Failed to start the other Application.

Please give me some hint , what maybe could wrong?

From my point of View everthing looks good, i dont know what wrong.

4 REPLIES

Re: Problems with Teamcenter NX Integration

Siemens Phenom Siemens Phenom
Siemens Phenom

Hi @Fl33xx

 

If you log into this client workstation as a different Windows user are you able to Send to NX from Teamcenter?

 

Regards, Ben

Re: Problems with Teamcenter NX Integration

Experimenter
Experimenter

Hi Ben,

Same Error, when i try to start it as a different User.

Re: Problems with Teamcenter NX Integration

Experimenter
Experimenter

Found the Error. A entry in the Windows Registry was wrong...

Re: Problems with Teamcenter NX Integration

Siemens Phenom Siemens Phenom
Siemens Phenom

Hi @Fl33xx,

 

A entry in the Windows Registry was wrong...

 

Can you explain further in case it helps someone else at a later date experiencing the same problem?

 

Regards, Ben