Cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Teamcenter login error: POM has not started

Valued Contributor
Valued Contributor
Hi everyone

I am getting this error while Teamcenter login

Error:
com.teamcenter.soa.client.SoaRunTimeException: POM has not started



I checked the DB services and all are running.

i have already stop and started these three services (OracleServiceTCDB, OracleOraDB12Home1TNSListener, OracleVssWriterTCDB) but i still have the error



I am using Teamcenter 11.3 , NX11.0.2.7, Oracle 12

21 REPLIES 21

Re: Teamcenter login error: POM has not started

Phenom
Phenom

Is it just one client or all clients?  If its all clients then look in the syslogs on your server.  If its just 1 client then clear caches, kill java processes, reboot, try logging in to your pc as another user etc

 

And, try searching the forum:

https://community.plm.automation.siemens.com/t5/Teamcenter-Users-Forum/Error-in-login-to-teamcenter/...

Richard

Richard Bennett
PLM Consultant
www.ProspectPLM.co.uk

Re: Teamcenter login error: POM has not started

Valued Contributor
Valued Contributor
I am working on the server and I can't log in to Teamcenter on server. I checked the linked but the recommended solution didn't work. DB services are running

Re: Teamcenter login error: POM has not started

Phenom
Phenom

Is there another remote session logged in to the server?  Is it just the server you have an issue with, are the clients ok?

Richard Bennett
PLM Consultant
www.ProspectPLM.co.uk

Re: Teamcenter login error: POM has not started

Valued Contributor
Valued Contributor
I have this problem on server and client. I am the only user that trying to login. No remote session loged in.

Re: Teamcenter login error: POM has not started

Phenom
Phenom

What does the syslog say?

Richard Bennett
PLM Consultant
www.ProspectPLM.co.uk

Re: Teamcenter login error: POM has not started

Valued Contributor
Valued Contributor
I can't find syslogs. Where should I look for it?

Re: Teamcenter login error: POM has not started

Phenom
Phenom

Who installed Teamdenter? Have you been able to login at all? Is it a new install or an upgrade?

Richard Bennett
PLM Consultant
www.ProspectPLM.co.uk

Re: Teamcenter login error: POM has not started

Valued Contributor
Valued Contributor
We have this problem scince a week ago, and we where using it about 6 month.
Of course we loged in it.

Re: Teamcenter login error: POM has not started

Phenom
Phenom

You have been using Teamcenter for 6 months and haven't been able to login for a week either on the server or your clients?

 

I think you need to raise a call with your reseller or Siemens.  It could be a simple fix, or it could be a problem with Oracle.  I would get this error when we had problems with the Database being full.

 

Syslogs are usually located in the user profile temporary folder, just type %temp% in the address bar of windows explorer.

Richard Bennett
PLM Consultant
www.ProspectPLM.co.uk